تولید 3000 تن انجیر در استان سمنان
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، از تولید 3 هزار تن انجیر از باغات این استان خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: استان سمنان یکی از 7 استان مهم در تولید انجیر آبی در کشور محسوب میشود و مناطق حاشیه کویر استان در شهرستانهای گرمسار آرادان سمنان سرخه دامغان شاهرود و میامی و همچنین منطقه درجزین شهرستان مهدیشهر برای کشت انجیر مستعد است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: سازگاری با شرایط آب و هوایی و انواع خاکهای مناطق نیمه گرمسیری استان، نیاز آبی مناسب و مقاومت نسبی به محدودیتهای کمی و کیفی آب و قابلیت فرآوری محصول از مزایای کشت انجیر در استان سمنان است.
وی گفت: عمده محصول انجیر تولیدی استان سمنان به دلیل عدم مصرف کود و سم شیمیایی محصول سالم تلقی شده و این ویژگی میتواند برای مصرفکنندگان بسیار مهم باشد.
وی با بیان اینکه ارقام متعدد انجیر در استان سمنان کشت میشود به برخی از این ارقام اشاره کرد و گفت: ارقام تحت کشت در استان شامل انجیر زرد گرمسار، انجیر سبز سمنان، انجیر سیاه میامی، انجیر بیدانه گرمسار و انجیر سفید بیدانه است.
رضایی با اشاره به ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی برای فرآوری این محصول گفت: ایجاد بارگاه بهداشتی تولید انجیر خشک و همچنین شکلگیری صنایع بستهبندی و فرآوری از موضوعات حائز اهمیت بوده که مورد حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز است.
گفتنی است؛ در راستای شناسایی پتانسیل انجیر، جشنواره این محصول در شهریور ماه سال جاری در سمنان برگزار خواهد شد.