• 1402/12/21 - 08:21
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

7 هزار هکتار از اراضی شهرستان آرادان به کشت غلات اختصاص دارد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان گفت: هفت هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت غلات اختصاص دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، امیرحسین شاه‌حسینی اظهار داشت: امسال سه هزار و 400 هکتار از اراضی شهرستان به کشت جو  و سه هزار و 600 هکتار به کشت گندم اختصاص یافته است.
وی گفت: تاکنون بیش از 60 تن بذر گواهی شده جو شامل ارقام یوسف، گوهران و ویلما بین بهره‌برداران توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان همچنین از توزیع بیش از 268 تن بذر گندم گواهی شده در بین بهره‌برداران خبر داد و گفت: این ارقام شامل سیوند، پارسی، رخشان  و آکوارازادو بوده است.
شاه‌حسینی اضافه کرد: با توجه به فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از بذر گواهی شده در مزارع پیش‌بینی می‌شود ضریب نفوذ بذر گواهی شده امسال در مزارع افزایش یابد.
وی گفت: تأمین بذور مورد نیاز شهرستان آرادان یکی از مهم ترین دغدغه‌های مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آرادان ابراز امیدواری کرد تا با اجرای روش‌های مکانیزه آماده‌سازی و کشت غلات، استفاده از بذور اصلاح شده و تأمین به موقع کودهای شیمیایی و سایر نهاده‌ها و ترویج روش‌های نوین در کشت غلات در این شهرستان شاهد افزایش تولید قابل قبول و تولید گندم با کیفیت باشیم.
  • گروه خبری : استان سمنان
  • کد خبر : 110259
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر