41 هزار و 500 تن زردآلو در استان سمنان برداشت شد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: امسال تولید زردآلو از باغهای استان سمنان به 41 هزار و 500 تن برسد.
وی با اشاره به میزان تولید این محصول در سال گذشته گفت: سال گذشته از سطح 5 هزار و 890 هکتار سطح بارور 43 هزار و 244 تن محصول زردآلو برداشت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه سال گذشته سطح غیر بارور این محصول یک هزار و 685 هکتار بود گفت: امسال سطح غیر بارور محصول زردآلو یک هزار و 864 هکتار بود.
رضایی درباره مجموع مساحت زیر کشت این محصول باغی گفت: درمجموع امسال 8 هزار و 35 هکتار از باغات استان سمنان به زردآلو اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مجموع مساحت زیر کشت محصول زردآلو را 8 هزار و 35 هکتار عنوان کرد و گفت: از این سطح 6 هزار و 717 هکتار بارور و یک هزار و 864 هکتار نهال است.
وی با بیان اینکه استان سمنان دومین تولیدکننده زردآلو در کشور است افزود: بسطام و مجن بیشترین سطح زیر کشت زردآلوی استان سمنان را دارا هستند.
رضایی درباره ارقام این محصول سردسیری نیز گفت: رجبعلی، قوامی، قیاسی، جهانگیری، سفید صادراتی و خیبه ای مهمترین ارقام زردآلوی استان سمنان است.