2 آزاده سرافراز سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تجلیل شدند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از 2 آزاده سرافراز این سازمان تجلیل کرد.
وی با بیان اینکه آزادگان در دوران اسارت متحمل سختیهای بسیاری شدند گفت: این افراد دلیر و آزاده اما مقاوم بر سر ارزشها و آرمانهای انقلاب ایستادند و دشمن بعثی را ناکام کردند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اذعان به اینکه امروز امنیت کشور بر شهدا مدیون ایستادگی و مقاومت آزادگان سرافراز کشورمان است تصریح کرد: ایستادگی آزادگان در مقابل سختیها و اسارت برگ زرینی را به تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی ایران اضافه کردند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی در پایان ضمن تبریک سالروز بازگشت سرافرازانه آزادگان به میهن از 2 آزاده این سازمان تجلیل کرد.
«سید ربیع سیادت پور» و «علیاکبر سلیمانی» 2 آزاده جهادگر شاغل در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان هستند.
26 مردادماه، مصادف با سالروز ورود نخستین کاروان از آزادگان جنگ تحمیلی در سال 69 به میهن اسلامی و از شادترین روزهای تاریخ این سرزمین است.