• 1397/02/22 - 13:20
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

14 هزار نفر شتر در استان سمنان وجود دارد/ سالانه 1500 تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از وجود 14 هزار نفر شتر در استان سمنان خبر داد و گفت: سالانه 1500 تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می‌شود.








به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه‌حسینی با
بیان اینکه نوار جنوبی استان سمنان محدوده پرورش شتر است اظهار داشت: پراکنش شتر
در سمنان، دامغان و شاهرود متفاوت بوده و عمده شترهای شهرستان شاهرود در منطقه
طرود و خارتوران است.


وی با اشاره به جمعیت 14 هزار نفری شتر در استان سمنان گفت: تعداد 8 هزار
نفر از این شترها در شاهرود وجود دارند.


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان خاطر نشان کرد:
شترهای استان عموماٌ از نژاد گوشتی و پشمی بوده و هدف از نگهداری آنها تولید
گوشت است و در سال‌های اخیر نیز با توجه به فرهنگ‌سازی‌های انجام شده و آشنا شدن
ذائقه مردم با شیر و دوغ شتر، پرورش شتر شیری نیز در استان رواج یافته است.


شاه‌حسینی از تولید سالانه یک‌هزار و 500 تن تولید گوشت شتر و 500 تن شیر در
استان خبر داد و گفت: بخشی از این میزان تولیدات در استان مصرف شده و بخشی به
استان‌های همجوار و از جمله تهران ارسال می‌شود.


وی با بیان اینکه از پشم شترهای استان نیز برای تولید منسوجات استفاده می‌شود
تصریح کرد: با توجه به خواص درمانی پشم شتر از آن در ایجاد صنایع دستی و تولید
انواع منسوجات و لباس‌های مختلف استفاده می‌شود.




  • گروه خبری : استان سمنان
  • کد خبر : 82214
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر