۱۴۱ هکتار از اراضی زنجان زیر کشت زعفران
تا سال ۱۴۰۲ مساحتی بالغ بر ۱۳۶ هکتار از راضی استان زیر کشت محصول زعفران بود، ولی در سال جاری حدود پنج هکتار نیز به این مقدار افزوده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل ار روابط عمومی جهاد کشاورزی استان زنجان؛ انجمشعاع، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه زعفران گیاه کم توقعی بوده و جزو گیاهان دارویی با ارزش اقتصادی بالا است، بیان نمود: کشت این محصول در شرایط خشکسالی و کمآبی محیا بوده و امکان توسعه زراعت آن در اراضی زیادی از استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: کشت زعفران در تمامی شهرستانهای استان صورت گرفته ولی بیشترین سطح زیر کشت متعلق به شهرستانهای ماهنشان و خدابنده است.
انجمشعاع با اشاره به اینکه مزارع موجود از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند، یادآور شد: در صورت رعایت نکات زراعی توسط تولیدکنندگان وضعیت مزارع به شرایط بهینه و عملکرد بالا منجر خواهد شد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ایران به عنوان یکی از کشورهای عمده تولید کننده زعفران در دنیا است، ما با افزایش سطح زیر کشت و تولید مازاد نیاز استان، جایگاه مناسبی در کشور و در ارزآوری به استان خواهیم داشت.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در مزارع زعفران به کارگر فراوان جهت برداشت گل، جداسازی کلاله آن و کشت محصول نیاز است، ادامه داد: در سال اول کشت به نیروی کارگری بیش از ۲۰۰ نفر در هر هکتار برای مراحل مختلف از جمله آمادهسازی زمین، کاشت، داشت، آبیاری، کوددهی تغذیه عملیات برداشت نیاز است.