سال گذشته؛ بالغ بر 254 هزار تن فرآورده دامی در استان زنجان تولید شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، از تولید بالغ بر 254 هزار و 434 تن انواع فرآورده های دامی طی یک سال گذشته در استان خبر داد و تصریح کرد: این میزان تولید شیرخام، عسل، تخم مرغ، گوشت قرمز و گوشت طیور را شامل میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت
جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان زنجان، محمدعلی صادقی با اشاره
به تولید 48 هزار و 347 تن گوشت طیور طی سال گذشته در استان زنجان افزود: طی این مدت
همچنین 16 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
وی میزان تخم مرغ تولیدی در استان را بالغ
بر 11 هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: تولید شیر خام نیز طی سال گذشته در استان به
177 هزار و 743 تن رسید.
صادقی بیان داشت: میزان تولید عسل نیز طی
سال گذشته در استان زنجان حدود یک هزار تن برآورد شده است.