• 1405/04/24 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خرید تضمینی بیش از ۵۰ هزار تن گندم در استان زنجان

سرپرست اداره کل غله و‌ خدمات بازرگانی استان زنجان از خرید تضمینی بیش از ۵۰ هزار تن گندم در این استان خبر داد.

2bd80856-da58-49c6-98ed-e9baa764dccb

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از جهاد کشاورزی استان زنجان، علی عیوضی، سرپرست این اداره کل، از ثبت رکورد خرید تضمینی بیش از ۵۰ هزار تن گندم در سطح استان خبر داد. 

 

عیوضی با تأکید بر اهمیت استمرار روند خرید گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته در مراکز خرید استان، تاکنون بیش از ۵۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان زنجانی به‌صورت تضمینی خریداری شده است. اولویت ما در این فرآیند، تسهیل شرایط برای کشاورزان عزیز و پرداخت به‌موقع مطالبات آنان است.

 

وی اظهار امیدواری نمود که با شرایط و تمهیدات اتخاذ شده امکان خرید پیش بینی شده به میزان ۳۵۰ هزار تن مهیا گردد و این در حالیست که هنوز عملیات خرید به پیک نرسیده و در ۸ مرکز خرید هنوز برداشت شروع نشده است.

 

عیوضی افزود: این میزان خرید در راستای حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت غذایی و اجرای سیاست های ابلاغی دولت در حوزه خرید تضمینی محصولات اساسی انجام شده است. وی با اشاره به هماهنگی کامل مراکز خرید و سیلوهای استان افزود: تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی این حجم از گندم اندیشیده شده و تمامی مراحل خرید طبق دستورالعمل‌های ابلاغی در حال انجام است.

 

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر آمادگی کامل مراکز خرید در استان تصریح کرد: فرآیند خرید تضمینی گندم با همکاری عوامل اجرایی، مراکز خرید و دستگاه های مرتبط به شکل مطلوب در حال انجام است و تلاش می شود خدمات لازم با سرعت و دقت در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای تحویل، نگهداری و ذخیره سازی گندم خریداری شده در استان پیش بینی شده و روند خرید تا پایان فصل برداشت ادامه خواهد داشت.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان زنجان
  • کد خبر : 278309
کلمات کلیدی
زهرا پیمان زنجان
خبرنگار

زهرا پیمان زنجان