تولید بالغ بر 11 هزار تن ماهیان سردآبی و گرمابی در استان زنجان
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان از تولید بالغ بر 11 هزار تن ماهیان سردآبی و گرمابی در استان زنجان خبر داد و گفت: توسعه پروژههای آبزیپروری در مناطق مختلف استان با هدف ایجاد اشتغال و افزایش تولید و بویژه ارتقای سطح سلامت جامعه با مصرف گوشت آبزیان، با شتاب خوبی در حال اجراست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی
جهاد کشاورزی زنجان، منصور حقی راد با اشاره به پرورش ماهی قزلآلا
در استان زنجان گفت: تولید این ماهی سردآبی طی 10 ماهه نخست سال جاری در استان به
9 هزار و 500 تن رسید.
وی همچنین با اشاره به پرورش ماهیان گرمابی از جمله انواع کپور ماهیان
در استان خاطرنشان کرد: طی 10 ماهه امسال یک هزار و 835 تن انواع کپور ماهی از جمله
کپور معمولی، سرگنده، نقرهای و علفخوار در مزارع استان تولید و به بازار عرضه شده
است.
حقیراد با بیان این که این میزان تولید در 749 مزرعه پرورش ماهی محقق
شده است، آبهای طبیعی و نیمهطبیعی، رودخانهها و سدهای خاکی را منابع آبی مورد استفاده
در تولید و پرورش آبزیان در استان زنجان برشمرد.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان عنوان کرد: سال گذشته تولیدات آبزی
استان با بیش از 14 هزار و 612 هزار تن تولید انواع ماهیان سردآبی و گرمابی نسبت به
برنامه هدفگذاری شده رشد 26 درصدی داشته است.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی در منطقه
شمال غرب را دارد، بیان داشت: به منظور ارتقای سرانه مصرف آبزیان در استان علاوه بر
افزایش تولیدات شیلاتی اقدام به برگزاری کلاسهای طبخ آبزیان و نمایشگاههای عرضه محصولات و فعالیتهای ترویجی در مناطق
مختلف استان شده است.
حقیراد افزود: مصرف سرانه آبزیان در استان زنجان از 250 گرم در سال
75 به 6.5 کیلوگرم در سال 97 ارتقا یافته است.