برداشت و عرضه محصول سیر طارم به بازار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: برداشت محصول سیر از مزارع شهرستان طارم در حال انجام است. در سال زراعی جاری حدود 1400 هکتار از مزارع شهرستان طارم به کشت سیر اختصاص یافته است و پیشبینی میشود از این مقدار بالغ بر 50 هزار تن محصول سیر برداشت و به بازار عرضه شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان زنجان، اسکندری گفت: همه ساله
برداشت سیر در این شهرستان از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت صورت می گیرد
.ارقام مورد کشت شامل سیر صورتی و قرمز میباشد.
وی بیان کرد: سیر
تولیدی شهرستان طارم بدلیل داشتن کیفیت مناسب می تواند علاوه بر صادرات به دیگر
کشورها ، در صنایع مرتبط شامل فرآوری سیر، ترشیجات، پودر سیر، چاشنی خیار شور و
صنایع غذایی مانند تولید سوسیس و کالباس، مواد بهداشتی ،
دارویی و پماد و ... مورد استفاده قرار میگیرد.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیر جز
ترکیبات قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خواص دارویی و شفابخش بسیار زیادی میباشد.