اهمیت احیای چمن در جلوگیری از تولید ریزگرد و بیابانی شدن دشت سلطانیه
مدیرکل منابع طبیعی زنجان، بر اهمیت احیای چمن در جلوگیری از تولید ریزگرد و بیابانی شدن دشت سلطانیه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان زنجان، خلیل آقاجانلو در نشست بررسی راهکارهای احیا چمن سلطانیه اظهار کرد: با توجه به شرایط منطقه، برداشت بیرویه آب از عوامل خشک شدن چمن سلطانیه است و در کنار آن کاهش بارندگی و برداشت بیش از حد مجاز چاههای اطراف چمن سلطانیه باعث این شرایط شده است.
وی با اشاره به این که باید از توان علمی نهادهایی همچون دانشگاه زنجان در این رابطه بهره برد، افزود: باید به این باور برسیم که این چمن مشکل داشته و باید راهکار درست برای آن ارائه داد.
به گفته وی، باید وضع موجود را تحلیل کنیم و با راهکار درست پیش رویم.
در ادامه فرماندار سلطانیه نیز گفت: عدم احیای چمن سلطانیه باعث تبدیل این محل به کانون ریزگرد خواهد شد.
محمدرضا براتی فرد با بیان اینکه سلطانیه شهر بادخیزی است و چمن سلطانیه بحث تاریخی داشته و ثبت ملی شده است، افزود: در حال حاضر 320 چاه غیرمجاز در منطقه وجود دارد که باید ساماندهی شده و چمن سلطانیه احیا شود که در این رابطه لازم است جلسات مستمر تشکیل شده و بررسیهای کارشناسی صورت گیرد.