• 1402/12/21 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز کشت کرفس در 160 هکتار از اراضی زراعی شهرستان طارم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم از آغاز کشت کرفس در 160 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی زنجان، مجتبی اسکندری با بیان این که در حال حاضر عملیات کاشت محصول کرفس در شهرستان طارم آغاز شده، پیش‌بینی کرد در سال زراعی 97-96 حدود 160 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت کرفس اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: امسال تعداد 120 نفر بهره بردار در شهرستان طارم مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

این مسوول عنوان کرد: محصول کرفس تولیدی شهرستان طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان‌ها و همچنین به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود. اسکندری بیان داشت: از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان طارم در خصوص محصول کرفس می توان به اجرای برنامه های آموزشی، بازدیدها و ارائه توصیه‌های فنی، تامین نهاده‌های مورد نیاز و نشاء سالم توسط شرکت‌های خدمات کشاورزی اشاره کرد.

وی ارقام مورد کشت کرفس در شهرستان طارم را کالیفرنی و فریموس برشمرد.
  • گروه خبری : استان زنجان
  • کد خبر : 77381
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر