71 واحد نانوایی سطح شهر زنجان دو شیفته شد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 71 واحد نانوایی لواش، بربری و سنگک برای ارائه خدمات و تامین نان شهروندان زنجانی از تاریخ 25 مرداد سال جاری تا اطلاع ثانویی در سطح شهر زنجان پخت خواهند داشت.

زمانی افزود: 46 واحد منتخب نانوایی لواش به صورت یکسره از اول صبح تا ساعت 17 عصر تا اطلاع ثانوی به صورت فعال در دو شیفت کاری فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه آردهای تخصیصی در قالب فوق العاده می باشد، گفت: 25 واحد منتخب نانوایی بربری و سنگک نیز، ساعات پخت خود را نسبت به تعداد تخصیص سهمیه آرد در شیفت صبح و عصر تا اطلاع ثانوی افزایش می دهند .
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اظهار کرد: با هماهنگیهایی که از طریق بازرسین سازمان جهادکشاورزی استان و تعزیرات حکومتی صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی مشمول تخصیص آرد فوق العاده به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: براساس هماهنگیهای صورت گرفته، واحدهای نانوایی بر حسب مسیرهای پرتردد، خیابانهای اصلی، شهرکهای اقماری پرجمعیت، مناطق محروم، حاشیه شهر زنجان انتخاب و اقدام به پخت دو شیفت خواهند کرد.