• 1404/02/02 - 23:36
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کاهش بار میکروبی شیر خام در خوزستان با نظارت های مستمر دامپزشکی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان گفت : در سال 1403 بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان 20 برابر کاهشی شد.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل  از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، عبداله محمدحسنی گفت: طرح پایش بهداشت و سلامت شیر خام تولیدی استان خوزستان طی 4 مرحله در سال 1403 به اجرا در آمد.

محمدحسنی در ادامه افزود: در این طرح بیش از 400 مورد نمونه برداری از واحدهای تولید، نگهداری موقت و فرآوری شیر خام استان (دامداری، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات شیر) تحت رصد و پایش کارشناسان بهداشتی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به انجام 1200 مورد آزمایشات میکروبی و شیمیائی تخصصی شیرخام در آزمایشگاه مرجع منطقه ای دامپزشکی اظهار داشت: با توجه به نتایج بدست آمده از آزمون‌های مذکور بار میکروبی شیر خام نسبت به سال 1402 بیش از 20 برابر کاهش یافته است.

محمد حسنی رعایت اصول بهداشتی و نظارت مستمردامپزشکی بر مراحل مختلف تولید و جمع‌آوری شیرخام را موجب کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت آن عنوان و بیان کرد: شیر، یک ماده غذایی طبیعی و کامل برای انسان است که در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی باعث ایجاد عفونت، مسمومیت های غذایی، اختلالات گوارشی و یا بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود و یکی از مهم ترین شاخص ها در تولید شیر سالم کاهش بار میکروبی آن است.

 

  • گروه خبری : استان خوزستان
  • کد خبر : 197429
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی