• 1402/12/21 - 13:09
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مجوز ساخت 7 شهرک کشاورزی در خوزستان صادر شد

رییس جهاد کشاورزی استان خوزستان گفت: سازمان آب و برق مجوز ساخت 7 شهرک صنعتی را صادر کرد که کارهای عملیاتی 3 شهرک آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان خوزستان، خسرو چنگلوایی در گفتگویی با بیان این که سازمان آب و برق مجوز ساخت 7 شهرک کشاورزی را صادر کرد، اظهار داشت: کارهای عملیاتی 3 شهرک کشاورزی گلخانه شوشتر، گلخانه دزفول و گاومیش‌داری کارون آغاز شده است.

وی افزود: مشاور پروژه برای احداث این 3 شهرک مبلغ 16 میلیاردتومان را ارائه داده است که رقم پیشنهادی اداره کل جهاد کشاورزی کمتر از این رقم است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان این که هزینه مورد نیاز برای ساخت این 3 شهرک باید دوباره بررسی شود، گفت: با نهایی شدن گزارش‌های مشاور پروژه و تخصص اعتبارات عملیات اجرایی 3 شهرک کشاورزی خوزستان تا پایان سال آغاز می‌شود.

وی افزود: تلاش ما این است که مجوز ساخت 15 شهرک صنعتی در خوزستان از سوی سازمان آب و برق صادر شود.








  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان خوزستان,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 73348
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی