• 1402/11/18 - 10:47
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خرید بیش از یک میلیون و 694 هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان گفت: تا کنون بیش از یک میلیون و 694 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.

به گزارش پایاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از  روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان با بیان این که خرید گندم در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 28 درصد افزایش داشته است اظهار کرد: تا کنون بیش از یک میلیون و 694 هزار و 859 تن گندم از کشاورزان سخت کوش خوزستانی خریداری شده است.
امید جهان نژادیان افزود: از این میزان گندم خریداری شده در استان یک میلیون و 28 هزار تن توسط مباشر (اتحادیه تعاون روستایی) و 666 هزار تن نیز توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی و بخش خصوصی خریداری شده است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه حمل ابلاغی تا کنون بیش از 525 هزار تن گندم از مراکز خرید به استان های نیازمند حمل شده است.
جهان نژادیان تصریح کرد: تاکنون بیش از 11 هزار و 500 میلیارد تومان به صورت علی الحساب و از طریق بانک عامل (کشاورزی) به حساب کشاورزان استان واریز شده است.
  • گروه خبری : استان خوزستان
  • کد خبر : 30575
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی