تولید بیش از 800 تن انواع محصولات زراعی در آبادان
بیش از 800 تن انواع محصولات زراعی در شهرستان آبادان تولید شده است.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خوزستان : مدیر جهاد کشاورزی آبادان از تولید 840 تن انواع محصولات زراعی در این شهرستان در سال 95 خبر داد.
ناجی شهیب زاده گفت: شهرستان آبادان از مناطق مهم تولید محصول خرما در استان و کشور می باشد لیکن کاشت سبزی و صیفی در بین نخیلات به صورت میانه کاری نیز در اشتغال و اقتصاد خانوار بهره برداران بخش کشاورزی نقش مهمی دارد.
وی عنوان کرد: سطح زیر کشت محصولات زراعی در شهرستان 351 هکتار می باشد که از این سطح تاکنون 840 تن شامل تره، تربچه، خیار، ریحان، شاهی، فلفل، کاهو، گشنیز و ... برداشت شده است.
شهیب زاده با اشاره به اینکه یکی از محصولات مهمی که به صورت میانه کاری در بین نخیلات کشت می شود یونجه است گفت: سطح زیر کشت یونجه در شهرستان 831 هکتار است که از این سطح تاکنون 9 هزار و 474تن محصول در سال جاری برداشت شده است.
گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان خوزستان,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی