خراسان رضوی رتبه نخست تولید فلفل قرمز کشور را در اختیار دارد
کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشت و تولید فلفل قرمز در کشور به نام این استان رقم خورده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی یوسف گازران افزود: امسال ۵۶۴ هکتار از زمینهای کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت این محصول رفته است که در ۲ شهرستان داورزن و جغتای قرار دارد.
وی اضافه کرد: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت میشود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه و منطقه نیز صادر میشود.
گازران افزود: فعالیت کارگاههای فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.