جشنواره خربزه مشکان، فرصتی برای معرفی قابلیت های این محصول ارزشمند
رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی در جشنواره خربزه در شهر مشکان خوشاب اظهار کرد: خراسان رضوی با ۱۹ هزار هکتار سطح زیر کشت رتبه نخست تولید خربزه کشور را دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، غلامرضا قنبری افزود: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته در زمینه تحقیق و توسعه، راندمان تولید در بسیاری از مناطق استان به سطح مطلوبی رسیده است.
قنبری با تاکید بر اینکه خربزه مشکان به عنوان یک رقم محلی با ویژگیهای منحصر به فرد، پتانسیل بالایی برای صادرات دارد، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره فرصتی است تا به اهمیت و مزیتهای این رقم ارزشمند پی ببریم و برنامهریزیهای لازم را برای ارتقای تولید، توسعه کشت و تشکیل زنجیرههای تولید آن انجام دهیم.
رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: امروز باید کشاورزی ما به سمت اقتصادی بودن گام بردارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به مزایای خربزه مشکان، باید تلاش کنیم تا سهم کشت این رقم در سطح استان افزایش یابد. در حال حاضر، ارقام پر محصولتر خربزه در بسیاری از مناطق استان کشت میشوند، اما نباید از یاد ببریم که خربزه مشکان به دلیل ویژگیهای خاص خود، میتواند جایگاه ویژهای در بازارهای داخلی و خارجی داشته باشد.
قنبری گفت: با توجه به مزایای متعدد این رقم از جمله ماندگاری بالا، مقاومت به آفات و بیماریها و طعم مطلوب با انجام مطالعات لازم، میتوانیم بذرهای اصلاحشدهای تولید کنیم که علاوه بر حفظ ویژگیهای مثبت این رقم، عملکرد بالاتری نیز داشته باشند تا در نهایت به هدف افزایش صادرات این محصول دست یابیم.