• 1404/01/16 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تامین و توزیع ۲۵۰ تن سیب‌زمینی وارداتی در شهرستان مشهد

مدیر جهاد کشاورزی مشهد با اشاره به تأمین ۲۵۰ تن سیب زمینی در مشهد گفت: هدف از واردات این محصول تنظیم بازار، کنترل قیمت‌ها، ایجاد تعادل و افزایش، رفاه مصرف کنندگان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، علی اکبر قارزی با اشاره به تأمین ۲۵۰ تن سیب زمینی در مشهد اظهار کرد: هدف از واردات این محصول تنظیم بازار، کنترل قیمت‌ها، ایجاد تعادل و افزایش، رفاه مصرف کنندگان است.
مدیر جهاد کشاورزی مشهد تصریح کرد: این محصول بین جایگاه‌های عرضه میوه و مراکز توزیع مستقیم توزیع شده است تا با نرخ مصوب در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
وی با بیان ورود سیب‌زمینی از پاکستان افزود: با افزایش عرضه سیب‌زمینی وارداتی، قیمت آن در بازار مشهد کنترل می‌شود به‌ویژه در شرایطی که تقاضا در ایام عید نوروز افزایش می‌یابد.
قارزی افزود: همکاران جهاد کشاورزی جهت کنترل قیمت، جلوگیری از احتکار یا فروش به قیمت غیر مصوب و تأمین نیاز مصرف‌کنندگان به صورت شبانه روزی در بازار حضور دارند.
 

  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 196039
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی  استان خراسان رضوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی