• 1404/08/17 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ۴۲ درصدی پرداخت رفاهیات به کارکنان جهاد کشاورزی استان و شهرستان ها

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی در جلسه شورای اداری شهرستان گناباد از افزایش ۴۲ درصدی پرداخت رفاهیات به کارکنان این سازمان طی هفت ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، حسین محمدی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی اجرای سیاست‌های حمایتی و با وجود شرایط انقباضی اعتبارات، سرانه پرداختی رفاهیات به هر یک از همکاران در ستاد استان و شهرستان ها، از حدود ۳۰ میلیون تومان در سال گذشته به ۴۲ میلیون تومان در سال جاری افزایش یافته که رشد قابل توجه ۴۲ درصدی را نشان می‌دهد.

وی تخصیص این اعتبار را نتیجه پیگیری‌ های مستمر و اولویت‌دهی به بهبود معیشت نیروهای شهرستان و ستاد در سراسر استان دانست و افزود: ما در ستاد، نگاهی یکسان به تمام شهرستان‌ها داریم و معتقدیم حتی دورافتاده‌ترین نقطه نیز باید از حداقل‌های رفاهی بهره‌مند شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در ادامه با اشاره به دیگر اقدامات در دست اجرا، خاطرنشان کرد: ساماندهی مراکز و اصلاح ساختار نیروی انسانی از اولویت‌های اصلی ما است که با پیگیری‌های انجام شده، امیدواریم در ماه‌های آینده به نتیجه برسد و تاثیر مستقیمی بر ارتقای وضعیت همکاران داشته باشد.

وی در پایان بر عزم جدی این معاونت برای رفع چالش‌هایی مانند نوسازی ناوگان خودروهای فرسوده و بهینه‌سازی سامانه‌های رایانه‌ای تاکید کرد و گفت: با فروش خودروهای فرسوده و تخصیص بهینه منابع، برنامه ریزی کرده‌ایم که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، خدمات پشتیبانی بهتری را در اختیار مدیران و کارشناسان شهرستان‌ها قرار دهیم.

  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 226514
کلمات کلیدی