• 1402/12/21 - 11:35
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت جو از مزارع خراسان رضوی

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از آغاز برداشت جو در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، محمدی نیکپور گفت: برداشت جو از سطح بیش از 170 هزار اراضی زیر کشت جو آبی و دیم استان آغاز شده است.

وی افزود: در سال زراعی جاری حدود 130 هزار هکتار از اراضی آبی و 40 هزار هکتار از اراضی دیم استان به کشت محصول جو اختصاص یافته است.

مدیر امور زراعت خراسان رضوی با اشاره به بارندگی‌های بهاره، وضعیت تولید جو در مزارع استان را خوب دانست و گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری حدود 375 هزار تن محصول جو از مزارع استان برداشت شود.

وی افزود: کار برداشت از شهرستان‌های جنوبی و گرمسیر استان از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و همزمان با آن کار خرید جو توسط شرکت های تعاون روستایی در حال انجام است.

مدیر امور زراعت استان به قیمت خرید تضمینی این محصول در سال جاری اشاره کرد و گفت: قیمت خرید تضمینی جو در سال جاری با سه درصد افت مفید و دو درصد افت غیرمفید به ازای هر کیلو گرم 10028 ریال در حال خرید است.









  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان خراسان رضوی,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 65247
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر