ایجاد اشتغالی مناسب برای جوانان سربیشه خراسان جنوبی
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه با بیان این که سالانه 120 تن قارچ در شهرستان سربیشه تولید و به شهرهای همجوار صادر میشود، گفت: قارچهای پرورشی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسیدهای آمینه ضروری هستند که به همین دلیل دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان طلای سفید معروفند.
به
گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان
جهادکشاورزی خراسان جنوبی، مریم
جوادی بایگی با بیان اینکه در شهرستان سربیشه یک واحد تولید قارچ وجود دارد، اظهار
کرد: این واحد هماکنون 10 سالن به مساحت 1200 مترمربع فعال دارد.
وی
افزود: سالانه 120 تن قارچ برداشت و به داخل و خارج استان صادر میشود و این
مجموعه توانسته برای 10 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کند.
مدیر
جهاد کشاورزی سربیشه با بیان اینکه این واحد سال 95 به عنوان نمونه استانی انتخاب
شده است، تصریح کرد: اصلیترین تفاوت بین قارچهای طبیعی و قارچهای پرورشی در این
است که قارچهای پرورشی در هر زمان قابلیت تولید دارند و این اطمینان وجود دارد که
خوراکی هستند و با اینکه از بقایای مواد زاید گیاهی و صنعتی تغذیه میکنند، سرشار
از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین و انواع اسیدهای آمینه ضروری هستند که به همین
دلیل دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان طلای سفید معروفند.
جوادی
بایگی یادآور شد: از دیگر خواص پرورش قارچ استفاده از کمپوست باقیمانده از پرورش
این محصول به عنوان یک کود کامل و مکمل در بحث باغات و محیطهای گلخانهای به
عنوان سطح بستر و محیط کشت برشمردند.
وی
خاطرنشان کرد: این واحد در سال 84 با راهاندازی یک سالن به مساحت 110 مترمربع و
با ظرفیت تولید سه تن قارچ در هر دوره در روستای هریوند آغاز به کار کرد.