• 1405/02/27 - 07:03
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فصل برداشت انبه سبز در جنوب کرمان با پیش‌بینی تولید بیش از ۳هزار تن

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز فصل برداشت انبه سبز در باغات این منطقه خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳هزار و ۹۰۰تن از این محصول در جنوب کرمان تولید و روانه بازار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، صادق حسین‌زاده با اشاره به آغاز برداشت انبه سبز در اواخر اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۵۶۰ هکتار از باغات در شهرستان‌های جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار جنوب، منوجان، قلعه‌گنج، جازموریان و فاریاب به کشت این محصول اختصاص دارد. 

 

وی با بیان اینکه متوسط عملکرد تولید انبه در این منطقه حدود هفت تن در هر هکتار است، افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده پیش‌بینی می‌شود مجموع تولید انبه سبز در جنوب کرمان به بیش از ۳۹۰۰ تن برسد که این میزان نقش مهمی در تأمین بازار داخلی و تقویت اقتصاد کشاورزی منطقه دارد. 

 

حسین‌زاده با اشاره به نحوه مصرف این محصول گفت: همانند سال‌های گذشته حدود ۹۰ درصد از انبه‌های سبز برداشت شده در کارگاه‌های خانگی برای تهیه ترشی استفاده می‌شود که از محصولات پرطرفدار و سنتی در جنوب کرمان به شمار می‌رود.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: حدود ۱۰ درصد از محصول نیز پس از رسیدن کامل روی درخت، در اواخر تیرماه به صورت تازه‌خوری برداشت و با طعم شیرین و عطر دل‌انگیز خود به بازار عرضه می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: برداشت انبه در باغات جنوب کرمان تا نیمه دوم شهریورماه ادامه خواهد داشت و این محصول علاوه بر تأمین بخشی از نیاز بازار، نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه ایفا می‌کند.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان جنوب کرمان
  • کد خبر : 265285
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان فرشید صحت منش
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان فرشید صحت منش

تصاویر