• 1402/12/21 - 08:16
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تخریب بیش از 110 مورد دیوارکشی و بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی دماوند

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند از تخریب بیش از 110 مورد دیوارکشی و بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی دماوند خبر داد و گفت: با دستور قضایی بیش از 68 هزارمترمربع از اراضی مرغوب منطقه آزادسازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، حسین اردلانی با اعلام این مطلب اظهار داشت: در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و حفظ و حراست از اراضی کشاورزی، با دستور رئیس حوزه قضایی بخش رودهن و با حضور یگان حفاظت مسکن و شهرسازی، پلیس ساختمان شهرداری رودهن، نیروی انتظامی کلانتری مهرآباد و یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان مامورین گشت امور اراضی جهاد کشاورزی و کلانتری دماوند، 110 مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تخریب شد.
وی افزود: با اجرای این عملیات، حدود 104 مورد دیوارکشی به طول 3هزار و 465متر طول و 6 مورد بنا و پی نیمه کاره به مساحت 320 مترمربع که به صورت غیرمجاز در اراضی کشاورزی احداث شده بود، قلع و قمع شد.
  • گروه خبری : استان تهران
  • کد خبر : 121879
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر