• 1401/06/16 - 07:23
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه 650 تن قارچ دکمه‌ای در بوشهر

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: سالانه 650 تن قارچ دکمه‌ای در 3 واحد تولید قارچ صنعتی استان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی
به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر،
سمیه فرح‌بخش  اظهار کرد: مصرف سرانه قارچ خوراکی در کشور
بیش از
1.2 کیلوگرم
و میانگین مصرف سرانه دنیا
4 کیلوگرم
است. در حال حاضر در ایران عمده تولید قارچ خوراکی کشور (بیش از
99 درصد تولید)، قارچ
خوراکی دکمه‌ای سفید با نام علمی
Agaricus bisporus و کمتر از 1 درصد قارچ خوراکی صدفی با نام علمی Pleurotus
osteratus
تولید می‌شود.



وی تصریح کرد: ایران با تولید 180 هزار تن قارچ، رتبه هفتم تولید این محصول
در دنیا را به خود اختصاص داده است. از مهمترین مزایای پرورش قارچ خوراکی، زودبازدهی
و اقتصادی بودن این رشته از فعالیت کشاورزی نسبت به سایر فعالیت‌ها است.



مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر عنوان کرد: از مهم‌ترین
مزایای تولید قارچ می‌توان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده
از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام
فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.



فرح‌بخش افزود: براساس آمارهای موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر
از
20 لیتر آب نیاز است
و با توجه به اینکه پرورش قارچ خوراکی در فضای بسته و کنترل شده انجام می‌گیرد، امکان
تولید قارچ خوراکی در واحدهای صنعتی درتمام طول سال امکان پذیر بوده و معمولا واحدهای
پرورش قارچ خوراکی اقتصادی دارای
6 دوره
تولید در سال است. اما واحدهای سنتی استان فقط در فصول خنک سال قادر به فعالیت است.


  • گروه خبری : استان بوشهر
  • کد خبر : 22411
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی