• 1402/05/23 - 12:09
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 3400 تن گوشت مرغ در استان بوشهر/ قیمت گوشت مرغ کاهشی شد

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان خبر داد و گفت: تولید ماهانه بیش از 3400 تن گوشت مرغ در استان سبب کاهش قیمت آن در بازار شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر، سید عبدالحسین موسوی‌فرد با
اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان، اظهار داشت: 218 واحد
مرغداری با ظرفیت 7 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره در استان بوشهر فعال
است.

وی تولید گوشت مرغ در  3 ماه نخست سال جاری را شش هزار و 500 تن
دانست و بیان کرد: جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان از تیرماه افزایش یافته
است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با
بیان اینکه از یک میلیون قطعه جوجه‌ریزی در خرداد ماه به 1.7 میلیون قطعه
در تیرماه رسید گفت: این در حالی است که جوجه‌ریزی در مردادماه در 20 روز
گذشته 1.25 میلیون قطعه ثبت شده که تا پایان مرداد به 1.8 میلیون قطعه
خواهد رسید.

موسوی‌فرد اضافه کرد: این میزان جوجه‌ریزی 3400 تن گوشت مرغ در ماه تولید می‌کند که بیش از 30 درصد نیاز استان است.

وی
نیاز گوشت مرغ استان بوشهر در ماه را حدود 2300 تن دانست و افزود: تولید
گوشت مرغ در  بوشهر ماهانه بیش از نیاز استان و افزایش تولید سبب کاهش قیمت
این محصول شده است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی
استان بوشهر تأمین نهاده‌های دامی و کاهش قیمت جوجه یک‌روزه را عامل کاهش
گوشت مرغ در استان بوشهر دانست.


  • گروه خبری : استان بوشهر
  • کد خبر : 32921
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی