توسعه گیاه دارویی زیره سبز در استان بوشهر
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با توجه به شرایط و محدودیتهای منابع آب کشاورزی، توسعه کاشت گیاهان کم آب بر از جمله گیاهان دارویی در قالب برنامههای اصلاح الگوی کاشت یکی از راهکارهای اثر بخش در بهبود و بهره وری منابع آبی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با توجه به شرایط و محدودیتهای منابع آب کشاورزی، توسعه کاشت گیاهان کم آب بر از جمله گیاهان دارویی در قالب برنامههای اصلاح الگوی کاشت یکی از راهکارهای اثر بخش در بهبود و بهره وری منابع آبی است.
کبری توکلی اظهار داشت: کوتاه بودن مراحل رشد و نمو تا برداشت، نیاز آبی بسیار کم، مقاومت به شرایط خشکی و بازار فروش مناسب، این محصول دارویی از مهمترین مزیتهای کاشت و توسعه گیاه دارویی زیره سبز است.
وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود 100هکتار از سطح مزارع استان در قالب طرح جهش تولید در دیمزارهای استان به کشت گیاه دارویی زیره سبز اختصاص یافته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر آگاهی بخشی به شرکتهای خصوصی در زمینه ورود آنها به انجام کشتهای قراردادی، برنامه ریزی در جهت اعطای تسهیلات به کشاورزان و نیز پیگیری انعقاد بیمه کشاورزی این محصول، از عوامل مهم و تاثیرگذار در توسعه کاشت این گیاه دارویی عنوان کرد.
توکلی با اشاره به اینکه کاشت زیرهسبز در استان در آبان ماه و برداشت آن در اواخر اسفند صورت می پذیرد افزود: در سال زراعی جاری کشت این گیاه عمدتا در شهرستانهای تنگستان، دشتستان، دیلم، بوشهر و دشتی انجام شده است.