برداشت عسل کُنار در استان بوشهر آغاز شد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برداشت عسل کُنار (conar) از حدود 414 کندو ( 114 کندوی بومی و 300 کندوی مهاجر) در این استان آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر، افشین قطبی افزود: هرسال حدود 2هزار زنبور دار بومی و مهاجر از شهریور ماه از نقاط مختلف
کشور برای تولید و برداشت عسل کُنار وارد استان بوشهر میشوند و در مناطق کُنارخیز
این استان مستقر میشوند.
وی بیان کرد: اهمیت عسل کنُار از نظر عطر، طعم و خواص دارویی به اندازهایی
است که هرسال شاهد تراکم زنبورداران درمناطق کُنارخیز استان بوشهر هستیم.
قطبی ادامه داد: وجود بیش از 50 هزار
هکتار درخت کنار از گونههای متفاوت از یک طرف و مرغوبیت، بازارپسندی و ارزش اقتصادی
عسل کُنار تولیدی به گونه ای است که موجب شهرت استان بوشهر دراین زمینه و تبدیل آن
به قطب تولید این عسل در کشور شده است.
وی یادآور شد: این قابلیت و توانمندی استان بوشهر در زمینه تولید عسل
کُنار، باعث شده علاوه بر زنبور داران بومی، زنبورداران مهاجر نیز از اقصی نقاط کشور
برای اسکان و تولید آن در این استان با همدیگر رقابت کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: طبق نظر
زنبورداران مجرب وکارشناسان صاحب نظر بدلیل شرایط خاص اقلیمی مانند رطوبت هوا کیفیت
عسل کُنار تولید شده در استان بالاتر از سایر مناطق دیگر است.
وی اضافه کرد: پیش بینی میشود عسل کُنار تولید شده در استان بوشهر امسال
با 20 درصد افزایش به
بیش از 2هزار تن برسد.
قطبی گفت: ثبت نشان جغرافیایی عسل کُنار کشور به نام استان بوشهر با نام
تجاری 143 - GI،
برگزاری پنج جشنواره برداشت عسل کُنار در شهرستانهای مختلف این استان، ساماندهی اسکان
زنبورداران بومی و مهاجر در مناطق کُنارخیز و اجرای طرح آنالیز ترکیبات عسل کُنار استان
با همکاری بخش تحقیقات زنبور عسل کشور از جمله مهمترین اقدامات انجام گرفته در سالهای
اخیر در بخش زنبورداری است.