انجام بیش از ۳۶ میلیون نوبت واکسیناسیون طیور صنعتی در استان بوشهر
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر استان بوشهر گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۳۶ میلیون نوبت واکسیناسیون انجام شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان بوشهر، مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر استان بوشهر گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۳۶ میلیون نوبت واکسیناسیون انجام شده است.
مهدی تنگستانی در خصوص اقدامات مدیریتی و بهداشتی در صنعت پرورش طیور اظهار کرد: مجموعه فعالیتهای پیشگیرانه، درمانی و آموزشی دامپزشکی استان در جهت توسعه پرورش طیور و رشد تولید است که این مهم با انجام فعالیتهای مختلفی از جمله واکسیناسیون، بازدیدهای میدانی و مراقبت و کنترل بیماری در حال انجام است.
وی در خصوص اقدامات و فعالیتهای شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ افزود: از ابتدای سال تا کنون و تحت نظارتهای بهداشتی قرنطینهای دامپزشکی ۱۰ میلیون ۳۶۱ هزار و ۲۱۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش طیور استان انجام شد.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: در همین راستا میزان ۳۶ میلیون ۲۶۴ هزار و ۲۳۵ نوبت واکسیناسیون در جهت پیشگیری و کنترل بیماریهای مختلف طیور انجام شده است.
تنگستانی در خصوص واکسیناسیون طیور بومی نیز گفت: در کنار اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی در پرورش طیور صنعتی توجه ویژه ای به طیور بومی و روستایی داریم و در راستای حفظ سرمایه و پویایی اشتغال روستایی از ابتدای سال تا کنون ۳۰۰ هزار و ۵۱۸ قطعه طیور بومی بر علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شده اند.
وی در خصوص دیگر اقدامات انجام شده توضیح داد: طی شش ماه گذشته سه هزار ۹۵۰ مورد نمونه برداری از واحدهای پرورش طیور، هزار و ۳۵ مورد بازدی میدانی و هزار و ۳۱۵ مورد اقدامات مراقبتی و در راستای کنترل بیماریها صورت گرفته است.