اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی در بوشهر
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر ضمن اشاره به برنامهریزیهای این مجموعه برای عید قربان، از اجرای طرح ویژه نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر ضمن اشاره به برنامهریزیهای این مجموعه برای عید قربان، از اجرای طرح ویژه نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی خبر داد.
تنگستانی مکان اعلام کرد: امسال، ۳۴ گروه شامل ۱۳ گروه ثابت و ۲۱ گروه سیار، با حضور ۱۰ دکتر دامپزشک، ۳۰ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی در کشتارگاهها و نقاط تعیین شده در شهرستانها مستقر خواهند شد و خدمات خود را بهصورت رایگان ارائه میدهند.
وی یادآوری کرد: تیمهای دامپزشکی از صبح روز عید قربان فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و از شهروندان درخواست کرد تا از ذبح دام قربانی در منازل و معابر خودداری کنند.
تنگستانی مکان هشدار داد: برای جلوگیری از شیوع بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان، به ویژه تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، دامهای قربانی باید در کشتارگاهها و مکانهای تعیین شده و تحت نظر کارشناسان ذبح شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر توصیه کرد: گوشت تهیه شده به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو کاهش یابد.
او افزود: در هنگام آمادهسازی و قطعهبندی گوشت، استفاده از دستکش الزامی است.