آغاز برداشت لیموترش از باغهای استان بوشهر
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی بوشهر گفت: برداشت لیموترش از سه هزار و 595 هکتار باغ استان آغاز شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر، سمیه فرح بخش گفت: از چهار هزار و 563 هکتار باغ
مرکبات استان، سه هزار و 595 هکتار به کشت درختان لیموترش اختصاص دارد که
از این میزان دو هزار و 782 هکتار بارور و 816 هکتار غیربارور هستند.
مرکبات استان، سه هزار و 595 هکتار به کشت درختان لیموترش اختصاص دارد که
از این میزان دو هزار و 782 هکتار بارور و 816 هکتار غیربارور هستند.
وی
با اشاره به آغاز برداشت محصول لیموترش از باغهای استان افزود: زمان
برداشت این محصول از مرداد تا پایان شهریور است و لیموترشهای برداشت شده
علاوه بر بازار مصرفی استان به سایر استانهای کشور نیز فرستاده میشود.
با اشاره به آغاز برداشت محصول لیموترش از باغهای استان افزود: زمان
برداشت این محصول از مرداد تا پایان شهریور است و لیموترشهای برداشت شده
علاوه بر بازار مصرفی استان به سایر استانهای کشور نیز فرستاده میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد
کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: بیشترین تولید لیموترش مربوط به
شهرستانهای جم، دشتی و دشتستان است و پیش بینی میشود امسال 55 هزارتن از
این محصول در استان تولید شود.
فرح
بخش عنوان کرد: ارقام لیموترش کشت شده در باغهای استان ارقامی مانند
مکزیکن لایم، لیسبون و پرشین لایم است که با توجه به شرایط اقلیمی استان،
کیفیت و بازارپسندی مطلوبی دارد.
وی
برگزاری کارگاههای آموزشی با هدف ارتقاء افزایش آگاهی باغداران، اجرای
عملیات بهباغی در زمینه استفاده از نهال استاندارد، کاربرد شیوه نوین
آبیاری، تغذیه گیاهی، مبارزه با علفهای هرز و آفات و بیماریها، و مدیریت
تنشهای محیطی در باغها را از عوامل موثر در افزایش کمی و کیفی تولیدات
این محصول در استان اعلام کرد.
کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: بیشترین تولید لیموترش مربوط به
شهرستانهای جم، دشتی و دشتستان است و پیش بینی میشود امسال 55 هزارتن از
این محصول در استان تولید شود.
فرح
بخش عنوان کرد: ارقام لیموترش کشت شده در باغهای استان ارقامی مانند
مکزیکن لایم، لیسبون و پرشین لایم است که با توجه به شرایط اقلیمی استان،
کیفیت و بازارپسندی مطلوبی دارد.
وی
برگزاری کارگاههای آموزشی با هدف ارتقاء افزایش آگاهی باغداران، اجرای
عملیات بهباغی در زمینه استفاده از نهال استاندارد، کاربرد شیوه نوین
آبیاری، تغذیه گیاهی، مبارزه با علفهای هرز و آفات و بیماریها، و مدیریت
تنشهای محیطی در باغها را از عوامل موثر در افزایش کمی و کیفی تولیدات
این محصول در استان اعلام کرد.