• 1405/07/27 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز برداشت برنج از یک هزار و ۵۰۰ هکتار شالیزار سیروان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با بیان اینکه برداشت برنج در سیروان از اوایل مهر آغاز شده است تصریح کرد: برداشت این محصول تا پایان مهر ادامه دارد و خانواده های کشاورزان در این مدت در مراحل جمع آوری محصول مشارکت می کنند.

1111111
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، علیرضا طولابی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، اعلام کرد: برداشت برنج در شهرستان سیروان استان ایلام از اوایل مهر آغاز شده است و بر این اساس  انتظار می رود امسال بیش از پنج هزار تن برنج سفید از یک هزار و ۵۰۰ هکتار شالیزار این شهرستان برداشت شود.

 

علیرضا طولابی با اشاره به سطح زیر کشت برنج در شهرستان سیروان اظهار کرد: یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت برنج اختصاص دارد و پیش بینی می شود بیش از ۵ هزار تن برنج سفید از شالیزارهای سیروان برداشت و روانه بازار شود.

وی با اشاره به نقش کشت برنج در اقتصاد خانوارهای روستایی افزود: این محصول علاوه بر تامین بخشی از نیاز بازار داخلی در اشتغال و معیشت خانواده های روستایی نیز نقش دارد و بسیاری از خانوارها به صورت مستقیم در مراحل کاشت داشت و برداشت برنج مشارکت می کنند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با بیان اینکه برداشت برنج در سیروان از اوایل مهر آغاز شده است تصریح کرد: برداشت این محصول تا پایان مهر ادامه دارد و خانواده های کشاورزان در این مدت در مراحل جمع آوری محصول مشارکت می کنند.

 

طولابی با اشاره به ارقام کشت شده برنج در سیروان خاطرنشان کرد: عنبربو ضیغمی هاشمی و پاکوتاه از جمله ارقام کشت شده در شالیزارهای این شهرستان هستند که با تلاش کشاورزان منطقه تولید می شوند.

 

وی در پایان با اشاره به کیفیت ارقام کشت شده و شرایط آب و هوایی منطقه گفت: پیش بینی می شود برنج تولیدی سیروان از بازار فروش مناسبی برخوردار باشد و کشاورزان بتوانند محصول خود را با قیمت مناسب به مصرف کنندگان عرضه کنند.

  • گروه خبری : استان ایلام
  • کد خبر : 297688
کلمات کلیدی
مهناز گرایی روابط عمومی ایلام
خبرنگار

مهناز گرایی روابط عمومی ایلام