• 1395/11/30 - 16:52
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نیاز البرز به واردات 97 هزار تن گوشت قرمز و سفید

سید مجید موسوی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سالانه حدود 9 هزار و 510 تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود که بر اساس سرانه مصرف 11.4 کیلوگرم در استان، نیاز به واردات 30هزار کیلوگرم از این نوع گوشت داریم. وی اظهار داشت: همچنین در البرز 2266 واحد مرغداری فعال وجود دارد که سالانه 9.5 میلیون قطعه کشتار و روانه بازار مصرف می شود. موسوی میزان تولید گوشت مرغ در البرز را سالانه 21 هزار تن گوشت اعلام کرد و گفت: با توجه به کثرت جمعیت نیاز به واردات 67 هزار تن گوشت مرغ از دیگر استان ها داریم. وی گفت: به ازای تولید هر کیلوگرم گوشت مرغ در این استان 2 کیلوگرم نهاده مصرف می شود ولی متوسط کشوری آن بیش از 2 کیلوگرم است.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان البرز,اخبار سازمانها
  • کد خبر : 65370
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی