بسترسازی برای ایجاد شهرکهای کشاورزی و اشتغالزایی با حمایت از ایجاد استارت آپ های فعال
در جلسه کارگروه رونق تولید بخش کشاورزی شهرستان کرج، بسترسازی برای ایجاد شهرکهای کشاورزی و اشتغالزایی با حمایت از ایجاد استارت آپهای فعال مطرح شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، جلسه کارگروه رونق تولید بخش کشاورزی شهرستان کرج با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان کرج و اعضای کارگروه در محل فرمانداری ویژه شهرستان برگزار شد.
در این جلسه معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان کرج ضمن تقدیر از تلاشهای مسئولین بخش کشاورزی، از رونق تولید به ویژه در بخش کشاورزی به عنوان یک راهکار ملی برای کاهش مشکلات در شرایط کنونی تحریمهای اقتصادی نام برد و افزود: تأمین مواد غذایی مورد نیاز مردم در این شرایط باید با مشارکت همه جانبه همه دستگاه های خدمات رسان در امر تولید صورت گیرد.
مهندس محمد مجرد با اشاره به اینکه طرحهای مورد حمایت باید برای سرمایهگذاران توجیه پذیر بوده و مطابق با نیاز بازار و تقاضای مصرف کنندگان باشد، اظهار داشت: داشتن صرفه اقتصادی برای سرمایهگذار رکن اصلی در موفقیت چنین طرحهایی محسوب میشود.
مهندس عبدالرضا
روشننژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیزضمن اشاره به اهداف و برنامه های کارگروه، درخصوص امکان سنجی طرح احداث شهرک های کشاورزی به ویژه شهرک های گلخانه ای دولتی و خصوصی به تشریح الزامات تأسیس این شهرک ها پرداخت و از اعلام آمادگی برای حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران و تسریع در فرایند تأسیس این شهرک ها خبر داد.
مهندس روشن نژاد با اشاره به اینکه بخش عمده ای از هزینه های تولید سبزی و صیفی مربوط به تأمین بذور بوده؛ به استفاده از ظرفیت های موجود شهرستان در امر تولید نهاده های کشاورزی نظیر تولید بذر سبزی و صیفی و نهاده های زیستی اشاره کرد و افزود: شهرستان کرج به عنوان پایتخت علمی کشاورزی کشور با دارابودن مراکز علمی دانشگاهی و تحقیقاتی ظرفیت های خوبی در امر کشاورزی دانش بنیان دارد و با وجود کشاورزان پیشرو و متخصصین این حوزه انتظار می رود با بهره برداری از این ظرفیت ها، گام های مؤثری برای عملیاتی شدن طرح ها و نیل به رونق تولید برداشته شود.
رئیس سازمان نظام مهندسی استان، نمایندگان ادارات محیط زیست و تعاون روستایی شهرستان و دبیر نظام صنفی کارهای کشاورزی استان نیز هریک به بحث در خصوص مسائل و محدودیت های موجود و راهکارهای اجرایی در این حوزه پرداختند.
لازم به ذکر است مکانیابی برای تأسیس شهرک گلخانه ای در اراضی شورقلعه ماهدشت، امکان سنجی تأمین و ایجاد زیرساخت ها توسط دولت و واگذاری واحدهای تولید به بخش خصوصی؛ بررسی زمینه اشتغالزایی با بهره برداری از 110 استخرذخیره آب در روستای کندر به منظور پرورش آبزیان علاوه بر ذخیره آب کشاورزی و حمایت از ایجاد استارت آپ های فعال با در نظر گرفتن ارزش افزوده محصولات کشاورزی از دیگر محورهایی بود که در جلسه کارگروه رونق تولید بخش کشاورزی شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.