برگزاری کارگاه آشنایی با عوامل خسارت زای زنده گندم در استان البرز
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز از برگزاری کارگاه آشنایی با عوامل خسارت زای زنده گندم در استان خبر داد و گفت: استان البرزبه عنوان قطب کشاورزی دانش بنیان کشور شناخته شده و در زمینه های مختلف تحقیقات و تولید محصولات کشاورزی از استانهای پیشرو است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، مهندس مریم اکبری افزود: در همین راستا و در جهت اطلاع رسانی و آموزش هرچه
بیشتر کشاورزان استان و مروجین مسئول پهنه های تولیدی، کارگاه آموزشی با عنوان
"عوامل خسارت زای زنده گندم و مدیریت آن" در مرکز جهاد کشاورزی گلسار،
برگزار گردید.
وی گفت: دراین کارگاه که با حضور مدیران،
کارشناسان و جمعی از بهره برداران و گندم کاران استان برگزار شد، اساتید دوره به
معرفی، تبیین و نحوه مدیریت عوامل خسارتزا وعواملی مانند سیاهک، عوامل پوسیدگی
گندم، علف های هرز و آفت کش های موثر، ارقام مقاوم و حساس به انواع آفات و نقاط
آفت خیز (HOT SPOT) مورد بررسی
قرار گرفت.
همچنین در این
گردهمایی که بیش از 50 نفر از عوامل اجرایی و بهره برداران حضور داشتند اپلیکیشن
جدیدی برای تشخیص نوع آفت و بیماری در مزارع گندم معرفی گردید.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی بیان داشت: با توجه به اینکه
استان البرز با تولید بیش از 5/13 تن گندم در هر هکتار رکورد دار تولید گندم کشور
در واحد سطح میباشد و گندمکار نمونه ملی نیز ازتولیدکنندگان البرز است و با عنایت
به سخنان مقام عالی وزارت مبنی بر الگو قرار دادن نحوه کشت گندم در استان البرز و
افزایش میزان متوسط تولید گندم در مزارع کشور، اینگونه کارگاه های آموزشی اهمیتی
دوچندان پیدا میکند. این کارگاه به همت معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان، مدیریت
هماهنگی ترویج کشاورزی، مدیریت جهاد کشاورزی ساوجبلاغ در مرکز جهاد کشاورزی گلسار
برگزار گردید.