• 1396/07/12 - 10:53
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتصاب اولین بانوی مدیر در دولت تدبیر و امید در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز

اولین بانوی مدیر در دولت تدبیر و امید در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، این مراسم با حضور ریاست سازمان، معاونت‌ها، مدیران، روسای ادارات و جمعی از تشکل‍‌ها در سالن جلسات سازمان برگزار شد.

در این مراسم مهندس موسوی ضمن اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری و شعار سال ۱۳۹۶ مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و تقدیر و تشکر از مدیر سابق شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: تکالیفی در برنامه ششم برای توسعه بخش کشاورزی بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان گذاشته شده است که باید تلاش کنیم با تمام توان و جدیت در اجرای این وظایف همت گماریم.

وی افزود: در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید و برنامه‌های رییس جمهور مبنی بر بکارگیری بانوان شایسته در پست‌‍های مدیریتی خانم لاله ضیائیان به عنوان مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی منصوب شد و ما امیدواریم بانوان مدیر سازمان جهاد کشاورزی با شایستگی و درایتی که از خود در مسائل مدیریتی نشان می دهند به عنوان الگو برای سایر بانوان باشند.

مهندس موسوی اظهار داشت: پیگیری طرح‌ها و پروژه های نیمه تمام، گسترش مباحث ترویجی و مکانیزاسیون در بخش آبزیان و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سالم و ارتباط بیشتر با مرکز شیلات ایران جهت جذب تسهیلات بیشتر برای تاسیس و راه‌اندازی مراکز جدید تولید، از جمله انتظاراتی است که امیدواریم مدیریت جدید به جد آنها را پیگیری و دنبال کند.

در این مراسم مهندس علی میرجاوید مدیر سابق شیلات سازمان جهاد کشاورزی طی گزارشی به تشریح برنامه‌های این مدیریت در دوران تصدی و وضعیت فعلی آبزی‌پروری در استان پرداخت. همچنین خانم ضیائیان مدیر جدید شیلات استان نیز ضمن تشریح سوابق کاری از تلاش‌های مدیر سابق تشکر کرد.

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از زحمات مهندس میرجاوید قدردانی شد و حکم انتصاب خانم لاله ضیائیان نیز به عنوان مدیر جدید شیلات استان تقدیم وی شد.

لازم به ذکر است؛ در حال حاضر علاوه بر مدیر شیلات استان سه نفر از بانوان سازمان جهاد کشاورزی نیز به عنوان رئیس اداره مشغول به خدمت می‌باشند.
  • گروه خبری : استان البرز
  • کد خبر : 76867
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر