• 1397/08/29 - 13:43
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارتقاء سطح دانش فنی اعضای تعاونی‌ها در خصوص مدیریت ریسک و افزایش بهره‌وری در فعالیت‌های کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج از ارتقای سطح دانش فنی اعضای تعاونی‌ها در خصوص مدیریت ریسک و افزایش بهره وری در فعالیت‌های کشاورزی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، مهندس عبدالرضا روشن‌نژاد در دوره آموزشی آشنایی
با بیمه محصولات کشاورزی با حضور مدیران تعاونی‌­های تولید شهرستان، با
همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرج و بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز ، ضمن اعلام این خبر گفت: این دوره آموزشی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرج و بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز و با هدف ارتقاء سطح دانش فنی اعضای تعاونی‌­ها در خصوص مدیریت ریسک و افزایش بهره ­وری در فعالیت­های کشاورزی برگزار شد.



وی افزود: با توجه به ماهیت آسیب­ پذیرفعالیت­های کشاورزی که همواره در معرض عوامل خسارتزای محیطی و اقلیمی از جمله سرمازدگی، خشکسالی، سیل، آفات و امراض گیاهی و دامی قرار دارند و سالانه بخش زیادی از محصولات کشاورزی شهرستان بر اثر مخاطرات از بین می­رود؛ لازم است بهره­برداران بخش­های مختلف زراعی، باغی، دامی و منابع طبیعی با اقدامات و تمهیدات مناسب نظیر بیمه، گام مؤثری را برای مقابله با عوامل خسارتزا بردارند.



مدیر جهاد کشاورزی
شهرستان کرج در پایان با اشاره به
اینکه بیمه کشاورزی به عنوان یکی از سازوکارهای مناسب برای ایجاد امنیت سرمایه­ گذاری در بخش کشاورزی، از قابلیت­های بالایی برای مقابله با مخاطرات برخوردار است اضافه کرد: از مدیران تعاونی­های تولید انتظار می­رود در خصوص ترغیب کشاورزان و اعضای تعاونی ­ها نسبت به امر بیمه اقدامات شایسته­ای صورت پذیرد.

  • گروه خبری : استان البرز
  • کد خبر : 88160
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر