گوشت و شیر عرضه شده در بازار اصفهان سالم است
معاون امور بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: گوشت و شیر عرضه شده در بازار با نظارت دقیق بهداشتی تولید و عرضه می شود و اینکه در کلیپی از تغذیه دام با فاضلاب خبر می دهد نباید باعث نگرانی در جامعه شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حسین ایراندوست اظهار کرد: محصول
شیر عرضه شده در بازار اصفهان در گاوداری های صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی تولید و
سپس راهی کارخانههای پاستوریزه میشود که تحت استانداردهای تعریف شده این شیر
بسته بندی و راهی بازار مصرف میشود.
وی افزود: در ایستگاههای جمعآوری شده شیر آزمایشهای ضروری بر
روی شیر انجام میشود و شیر در چندین مرحله تحت آزمایش قرار میگیرد و چنانچه
محصول شیر بار میکروبی داشته باشد از چرخه کارخانه خارج خواهد شد.
معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت:
مردم اصفهان از بابت سلامت شیر عرضه شده در سطح استان اصفهان مطمئن باشند.
وی سلامت گوشت دام عرضه شده در بازار مصرفی اصفهان را هم با نظارت
دامپزشکی مطلوب ارزیابی کرد و افزود: چنانچه دامی از آب آلوده بنوشد بیمار میشود
و بلافاصله توسط دامدار از مجموعه دام خارج میشود. نخستین آزمایشی که توسط
دامپزشک انجام میشود بر روی آب و خوراک مورد استفاده دام است. اگر بار میکروبی
دام زیاد باشد دستور به منع مصرف گوشت دام توسط دامپزشک صادر میشود.
ایراندوست گفت: گوشت عرضه شده به بازار مصرفی در گاوداریهای بزرگ
با راندمان بالا تولید میشود و هرگونه مشکلی در آب و خوراک دام بر سلامتی دام
تاثیر میگذارد و دامداران مراقب کیفیت آب و خوراک مورد استفاده دام هستند.
وی به مردم اطمینان خاطر داد که گوشت و شیر عرضه شده در بازار
مصرفی اصفهان با نظارت دقیق بهداشتی تولید و عرضه میشود و اینکه در کلیپی از
تغذیه دام با فاضلاب خبر میدهد نباید باعث نگرانی در جامعه ایجاد کند.