• 1399/08/06 - 11:14
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش‌بینی تولید 500 کیلوگرم زعفران در گلپایگان

برداشت زعفران از مزارع گلپایگان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود 500 کیلوگرم از این محصول در سال جاری در این منطقه برداشت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، حیدعلی گل‌محمدی اظهار داشت: خوشبختانه
با تدابیر شکل گرفته و تلاش تولیدکنندگان، محصول تولیدی شهرستان از کیفیت بالایی
برخوردار است، بر اساس برنامه، برداشت زعفران از سطح 50 هکتار مزارع بارور شهرستان
گلپایگان از اواخر مهرماه آغاز و تا اواسط آبان‌ماه ادامه دارد.



وی افزود: در شهرستان گلپایگان زعفران در
سطح 60 هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت رفته که 10 هکتار آن در سال جاری زیر کشت رفته
است.



رئیس جهاد کشاورزی گلپایگان تصریح کرد: با
توجه به شرایط آب و هوایی و مدیریت در کشت مزارع زعفران امسال میزان عملکرد برداشت
در هر هکتار بیش از 10 کیلوگرم بود و پیش‌بینی می‌شود حدود 500 کیلوگرم زعفران مرغوب
در شهرستان گلپایگان تولید شود.



وی با بیان اینکه در شهرستان گلپایگان به
ازای هر هکتار برداشت زعفران 200 نفر روز اشتغال‌زایی فراهم شده است، گفت: با توجه
به اقتصادی بودن کشت زعفران و نیاز به آبیاری کم و خرد بودن بیشتر اراضی کشاورزی شهرستان
هر ساله روند کشت این محصول رشد مناسبی دارد.



گل‌محمدی با اشاره به برداشت محصول لوبیا
در شهرستان گلپایگان گفت: برداشت لوبیا از نیمه مهرماه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود
از سطح 524 هکتاری زیر کشت این محصول یک هزار و 519 تن انواع لوبیا از نوع سفید، چیتی،
قرمز و عروس برداشت شود.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 109999
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر