فصل برداشت صیفی از هزار و 200 هکتار از مزارعِ برخوار
برداشت انواع صیفی از هزار و 200 هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان برخوار آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برخوار، تیپ، زیرپلاستکی و تلفیقی را از روشهای کشت انواع صیفی در این شهرستان نام برد و پیشبینی
کرد تا پایان شهریور بیش از 42 هزارتن انواع صیفی از مزارع شهرستان برخوار برداشت
شود.
بهروز
جمالی افزود: افزایش وسعت زیر کشت، کاهش هزینههای کارگری و مصرف آب، کنترل علفهای
هرز و افزایش عملکرد از مهمترین مزایای کشت به روشهای نوین است.
علی نیکبخت معاون اداره جهاد کشاورزی شهرستان برخوار گفت:
بیشترین صیفی در شهرستان برخوار در مزارع سین، حبیب آباد و شاپورآباد از نوع
خربزه، هندوانه و گرمک کشت میشود که میانگین برداشت از مزارع حدود 35 تن در هکتار
است.
وی افزود: بیش از 35 درصد از ارضی کشاورزی صیفی به صورت نوین
آبیاری شده که قرار است سال آینده به 50 درصد افزایش یابد.