فریدن، قطب تولید سبزیجات برگی در استان اصفهان
برداشت سبزیجات برگی از 500 هکتار مزارع شهرستان فریدن آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، کارشناس زراعت مدیریت
جهادکشاورزی فریدن گفت: امسال 300 هکتار مزارع این شهرستان به کشت کاهو و 200 هکتار به کشت انواع کلم اختصاص یافته که با این
میزان سطح فریدن قطب تولید این محصولات در استان است.
حسین افشاری افزود: متوسط
برداشت کاهو 65 تن در هکتار
است و پیش بینی میشود امسال بیش از 35 هزارتن کاهوبرداشت شود.
وی همچنین به فعالیت دونفر
از بزرگترین کاهو کاران استان در فریدن اشاره کردو گفت: غلام نصر و عبدالرضا باقری
که به صورت مشترک به کشت کاهومشغول هستند با استفاده ازآبیاری به روش تیپ توانسته
اند راندمان آبیاری را تا 90 درصد افزایش دهند.
رابطه غلام نصر درزمینه
فعالیت خود و همکارش گفت: امسال 150 هکتار کاهو کشت کرده اند و پیش بینی میکنند از این سطح حدود 12 هزارتن کاهو برداشت کنند.
وی افزود: 90 درصد از محصولشان به روسیه وکشورهای حوزه خلیج
فارس صادر میشود.
عبدالرضا باقری دیگر تولید
کننده کاهو نیز گفت: کاهو دوبار کشت میشود که کشت اول دراردیبهشت ودومین کشت در
مرداد انجام میشود.
وی همچنین افزود: توانستیم
عملکرد کاهوی آیسبرگ را تا 80 تن و کاهوی رومانو ر اتا 100 تن در هکتار افزایش بدهیم.