فریدن قطب تولید پیاز در استان اصفهان
شهرستان فریدن با 1800 هکتار وسعت زیرکشت پیاز نخستین تولید کننده این محصول زراعی در استان اصفهان است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی فریدن، عملکرد این محصول را
در هر هکتار 70 تن و از بیشترین عملکرد تولید پیاز در استان برخوردار دانست و گفت:
برداشت پیاز هر سال از اوایل مرداد آغاز میشود و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
حسین افشاری، پیاز تولیدی فریدن را بیشتر از
اراقام سفید وزرد معرفی و پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت حدود 130 هزار تن
پیاز ازمزارع شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن
هم مدیریت صحیح را در تولید بذر و نشاء از عوامل موثر در عملکرد محصول دانست و
گفت: بذر تولیدی در شهرستانهای دیگر نشاءگیری و سپس نشاء تولیدی برای کاشت در
زمین اسفند هرساله به فریدن منتقل میشود.
مظفر امینی افزود: درمدت 4 ماه یعنی از زمان کاشت تا
برداشت روزانه به طور میانگین 2500 کارگر درمزارع پیاز مشغول فعالیت هستند.