عرضه گوشت سفید در استان اصفهان
هیچ نگرانی در تأمین و عرضه مرغ در اصفهان دومین استان تأمین کننده این نوع گوشت سفید وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، معاون بهبود تولیدات دامی
سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در نشست کارگروه ستاد تنظیم بازار استان با بیان
اینکه از ابتدای بهمن تا کنون پنج میلیون و 750 هزار قطعه جوجه ریزی در استان داشته ایم گفت:
برای برنامه ریزی افزایش تقاضا شب عید، در دی هم 9 میلیون و 630 هزار قطعه جوجه ریزی شد.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه همیشه مصرف مرغ در
فصل سرد سال افزایش مییابد افزود: با این حال قیمت مصوب برای مصرف کننده مرغ در
اصفهان کمتر از دیگر استانهاست.
وی تأکید کرد: قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده از
امروز 21 هزار و 500 تومان مصوب شده است و بر روی بسته بندیها درج
میشود.
استان اصفهان با هزار و 850 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 36 و نیم میلیون قطعه در هر دوره با تولید سالانه 205 هزار تن طیور، رتبه نخست در ظرفیت تولید و رتبه
دوم تولید گوشت مرغ را در کشور به خود اختصاص داده است.