• 1399/04/11 - 09:33
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: 70 هکتار از زمین‌های کشاورزی این ستان زیر کشت گوجه فرنگی بیولوژیک رفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، محمدرضا افلاکی با اشاره به اختصاص هزار و 500 هکتار از
زمین‌های کشاورزی این استان به کشت گوجه فرنگی گفت:در 70 هکتار از این زمین‌ها
گوجه فرنگی به روش بیولوژیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی کشت شده است.



وی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و
همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول
می‌شود
.
این مسوول گفت: استفاده نکردن از کود‌ها و آفت کش‌های شیمیایی مضر سبب
بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود
.

افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای
مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوه‌خوار و پروانه هلیوتیس از روش‌های طبیعی مبارزه
با آفات درمزارع گوجه‌فرنگی است
.

گفتنی است‎؛ در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات
کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال 1399 تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و
بیماری‌ها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 104983
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر