روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: 70 هکتار از زمینهای کشاورزی این ستان زیر کشت گوجه فرنگی بیولوژیک رفت.
وی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و
همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول
میشود.
این مسوول گفت: استفاده نکردن از کودها و آفت کشهای شیمیایی مضر سبب
بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگیهای زیست محیطی میشود.
افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای
مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوهخوار و پروانه هلیوتیس از روشهای طبیعی مبارزه
با آفات درمزارع گوجهفرنگی است.
گفتنی است؛ در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات
کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال 1399 تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و
بیماریها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است.