• 1403/08/08 - 01:04
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در آیین افتتاح بزرگترین بارانداز ماهی در اصفهان:

راه‌اندازی بزرگترین بارانداز ماهی اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان دارد

به‌طور میانگین، مصرف سالانه ماهی در استان اصفهان حدود دو کیلوگرم بود و در حال حاضر به ۱۱ کیلوگرم رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، با حضور رئیس سازمان ، شهردار اصفهان و مسئولین؛ بزرگترین بار انداز ماهی در 28 غرفه و نیز نیروگاه 200 کیلو واتی خورشیدی میدان مرکزی میوه و تربار اصفهان افتتاح شد.

مرادمند ریاست سازمان جهادکشاورزی استان در مراسم افتتاحیه بارانداز ماهی استان  گفت: با وجود خشکسالی در استان و محدودیت  منابع آبی، آبزی پروران  استان با استفاده از ظرفیت های موجود از قبیل  استخر های ذخیره آب کشاورزی با حمایت های لازم حدود ۱۰ هزار تن آبزی پروری در استان تولید می‌شود که حدود ۸۵۰۰ تن آن مربوط به ماهیان سردابی است .

مهرداد مرادمند رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در این آیین گفت: افتتاح و بهربرداری  بزرگترین  بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان یک اقدام و یک گام بزرگ در راستای کاهش هزینه‌ها و افزایش مصرف آبزیان در استان است و راه‌اندازی بارانداز ماهی در میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان، تأثیری چشمگیر در کاهش قیمت، افزایش تولید و مصرف آبزیان دارد و سرانه مصرف آن را افزایش می‌دهد.

وی افزود: این اقدام از نظر اقتصادی مؤثر است و به بهبود زنجیره تولید و رساندن ماهی به بازار کمک شایانی می‌کند که با کاهش هزینه‌های ناشی از حمل‌ونقل و واسطه‌ها، این بارانداز به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که ماهی را با قیمتی مناسب‌تر و کیفیتی بهتر در برنامه غذایی خود بگنجانند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: سال ۱۳۷۵، به‌طور میانگین، مصرف سالانه ماهی در استان اصفهان حدود دو کیلوگرم بود و در حال حاضر به ۱۱ کیلوگرم رسیده است و این افزایش نه‌تنها به دلیل افزایش تولید، بلکه به دلیل آشنایی بیشتر مردم با اهمیت مصرف ماهی برای سلامت بوده و از سوی دیگر دسترسی آسان‌تر شهروندان به ماهی تازه و با قیمت مناسب‌تر نیز نقش مهمی در این روند داشته است.

مرادمند گفت: بارانداز ماهی تازه که امروز راه‌اندازی شد، این امکان را فراهم می‌کند که انواع ماهی‌ها به‌صورت تازه و بدون منجمد شدن، مستقیم در اختیار خانوارها قرار گیرد، همچنین این اقدام با حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت نهایی، تأثیر قابل‌توجهی در افزایش سرانه مصرف ماهی خواهد داشت.

شایان ذکر است همزمان با افتتاح این مجموعه ؛ جشنواره‌ طبخ ماهی برای ترویج مصرف خانواده ها به مدت 3 روز برای ترویج مصرف ماهی و آشنایی خانواده ه آغاز به کار نمود.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 186558
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان سید محمد موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان سید محمد موسوی

تصاویر