• 1403/08/12 - 00:08
  • - تعداد بازدید: 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
باهدف کاهش صرفه جویی درمصرف آب کشاورزی؛

جلوگیری از واردات ذرت با ترویج کشت سورگوم

سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی و از ۳۰ درصد مصرف آب کمتر از ذرت علوفه ای برخوردار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت  جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ؛ مرکز اصفهان ؛عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان گفت: سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی است و ۳۰ درصد کمتر از ذرت مصرف آب دارد.

مسعود ترابی افزود: در حال حاضر حدود ۹ میلیون تن ذرت وارد کشور می‌شود که در صورت ترویج کاشت سورگوم که از نظر خواص فیزیکی و غذایی معادل ذرت است می‌توان از واردات ذرت کم کرد.

وی گفت: سورگوم گیاهی است که با کشت آن میتوان زمین‌های خشک و نیمه خشک را در همین شرایط خشکسالی زنده نگه داشت.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 186788
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان سید محمد موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان سید محمد موسوی

تصاویر

فیلم ها