باهدف کاهش صرفه جویی درمصرف آب کشاورزی؛
جلوگیری از واردات ذرت با ترویج کشت سورگوم
سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی و از ۳۰ درصد مصرف آب کمتر از ذرت علوفه ای برخوردار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ؛ مرکز اصفهان ؛عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان گفت: سورگوم گیاهی مقاوم به خشکی است و ۳۰ درصد کمتر از ذرت مصرف آب دارد.
مسعود ترابی افزود: در حال حاضر حدود ۹ میلیون تن ذرت وارد کشور میشود که در صورت ترویج کاشت سورگوم که از نظر خواص فیزیکی و غذایی معادل ذرت است میتوان از واردات ذرت کم کرد.
وی گفت: سورگوم گیاهی است که با کشت آن میتوان زمینهای خشک و نیمه خشک را در همین شرایط خشکسالی زنده نگه داشت.