تولید سالانه بیش از 20 هزار تن گلاب در کاشان
سالانه بیش از 20 هزار تن گلاب در مناطق مختلف شهرستان کاشان از جمله شهرهای برزک قمصر، نیاسر، جوشقان قالی و کامو و چوگان تولید میشود.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی کاشان، عملکرد برداشت برگ گل
محمدی را در هر هکتار 4 هزار و 600 کیلوگرم برشمرد و گفت: بخش برزگ بیشترین وسعت زیر کشت این محصول
را به خود اختصاص داده است.
مظلومی افزود: سیاست
جهاد کشاورزی، کاهش خام فروشی و تغییر در فناوری و تولید بیشترِ محصولات و فرآوری
کامل این محصول تا رسیدن به تولید اسانس، ادکلن، فلیورها و عطر همراه با ارزش
افزوده به مراتب بالاتر است.
وی با اشاره به مصارف
گل محمدی گفت: از 80 درصد محصولات برای
گلاب گیری، و بقیه به صورت گلبرگ خشک برای تهیه گل قند، مربا و سایر مصارف خوراکی،
مصرف تازه خوری و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک به منظور صادرات استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی
کاشان افزود: امسال باهدف حمایت از کشت گیاهان کم آب بر تاکنون بیش از 500 هزار پاجوش گل محمدی
با یارانه بین کشاورزان کاشانی توزیع گردیده است.