• 1399/04/09 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه 45 نوع عرقیجات گیاهی در کارگاه سنتی گلاب گیری

در تنها کارگاه سنتی گلاب گیری روستای ده آبادِ بادرود ، سالانه 45 نوع عرقیجات گیاهی تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر این
کارگاه سنتی با اشاره به اینکه این تولیدات، محصول گلستان‌های خود روستای ده آباد
و شهر و روستا‌های همجوار بوده و کاملاً طبیعی است، گفت: عمده فعالیت این کارگاه
سنتی تولید گلاب است و در کنار آن، محصولات گیاهی دیگری نیز تولید و فرآوری می‌شود
.

حسین محمدی ده‌آبادی افزود: با راه‌اندازی
این کارگاه تولیدی،
6 نفر به طور مستقیم و حدود 15 نفر هم به
طور غیرمستقیم مشغول به کار شده اند
.



محمدی ده‌آبادی با بیان اینکه عمده فعالیت و
دوران کاری کارگاه فصل بهار تا اوایل تابستان است، گفت: در این کارگاه به خصوص در
فصل بهار تا اوایل تیر، روزانه حدود
500 لیتر انواع و اقسام عرقیجات
گیاهی، حدود
30 تن گلاب تولید و پیش بینی می‌شود سالانه بیش از 120 تن انواع و اقسام گلاب و عرقیجات گیاهی تولید شود.

روستای ده‌آباد از توابع بخش بادرود و
کارگاه گلابگیری دیاوا، تنها کارگاه سنتی تولید محصولات گیاهی این بخش است و
محصولات تولیدی آن به بازار‌های استان اصفهان و سراسر کشور ارسال می‌شود
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 104878
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر