تولید بیش از 4300 تن گوشت قرمز توسط دامداران منطقه کاشان
فرماندار کاشان از تولید روزانه بیش از چهار هزار و 300 تن گوشت قرمز توسط دامداران منطقه کاشان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، علی اکبر مرتضایی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در کشور اظهار داشت: برای رسیدن به این
مهم باید صنعت دامپروری و دامداری کشور با استفاده از روشهای روز دنیا فعالیت کند.
وی با بیان اینکه در زمینه تغذیه دام و ارتقای سلامت محصولات دامی
باید بسیار جدی باشیم، ابراز داشت: کاشان ظرفیتهای زیادی برای توسعه تولید منابع
غذایی دارد که حمایت جدی مسئولین را میطلبد.
فرماندار کاشان از تولید روزانه 100 تن شیر در کاشان خبر داد و
تصریح کرد: بیش از چهار هزار و 300 تن گوشت قرمز نیز در منطقه کاشان تولید میشود که این نشان از
پتانسیل منطقه کاشان برای تولیدات مواد غذایی است.
وی یکی از مهمترین مشکلات دامداران را کمبود نهادهها دانست و
خاطرنشان کرد: با توجه به گزارشات نهادهای مربوطه خوشبختانه با توجه به تهیه این
نهادهها و توزیع آن بین دامداران، وقفهای در این موضوع پیش نیامده است.
مرتضایی یکی از مطالبات جدی و نیاز منطقه را احداث کارخانه خوراک
دام دانست و افزود: برای تأمین زمین و تخصیص تسهیلات بانکی در این زمینه قولهایی
داده شده است که فرمانداری کاشان نیز در حال پیگیری آن است.